HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

BİZİ YAKINDAN TANIYIN

Pardo Food, 2012 yılında, gıda sektöründe uzun yıllar çalışmış ortakların bir araya gelmesi ile kuruldu.Pardo Food’un 2012 yılında hayata geçirdiği Tavuk Dünyası konsepti, 2012 yılı sonunda 17 şube, 2013’te 30 şube, 2016’da 60 şubeye ulaştı.2017 yılında 120’si aktif, 20’si proje aşamasında, toplam 140 şubesi olan marka, Mediterra Capital şirketi tarafından satın alındı.Pardo Food, 2018 yılında nitelikli kahve zinciri Carmelo Coffee konseptini, 2019’da ise Doyuyo! konseptini hayata geçirdi. Doyuyo! restoranları için burger ve sandviç ekmeği üretmek üzere faaliyete geçen üretim tesisi ise, 2021 yılında Pan Artisan çatısı altında gıda perakendesi alanındaki pek çok farklı marka için en yüksek besin değerine sahip un ve sızma zeytinyağı barındıran özel formülü ile yüksek kaliteye sahip, 20 dakika çözünme sonrası fırından yeni çıkmış gibi taze ve pofidik uzun raf ömrüne sahip burger ve sandviç ekmekleri üretmeye başladı. Farklı kalıplar ve reçeteler kullanarak müşteri bazlı çözümler sunduğu kuvvetli bayii yapılanması sayesinde yüksek frekanslı geniş dağıtım ağlarına ulaştı. Yine 2021 yılında Pardo Food, Doyuyo! mutfak ekibinin hazırladığı tavuk ve sebze kaplama harcı Çıtırpan’ı endüstriyel kullanıcı ve son tüketicinin kullanımına sundu.

  • Pan Artisan Hakkında
  • Pan Artisan Hakkında
  • Pan Artisan Hakkında
© 2025 Site Creation by Sirius Interactive — Tüm Hakları Saklıdır
KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Sözleşmesi